Minttu-krokanttihyydykekakku
1 pötkö dominokeksiä (mintun makuista)
50g voita
Laita tehosekoittimeen keksit ja sulatettu voi ja pyöräytä tasaiseksi.
Levitä n.22cm irtopohjavuoan pohjalle ja siirrä jääkaappiin hyytymään.
Levitä n.22cm irtopohjavuoan pohjalle ja siirrä jääkaappiin hyytymään.
Täyte:
5dl Flora Vanillaa
5 liivatelehteä
4rkl vettä
200g maustamatonta philadelphiaa
1 maraboun minttukrokantti -suklaalevy
Notkista tuorejuusto ja lisää siihen vaahdotettu flora vanilla.
Sekoita kylmässä vedessä (n.5min) lionneet liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan.
Jäähdytä hetki. Lisää liivateseos massaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Lopuksi lisää suklaa ja kaada seos pohjan päälle ja anna hyytyä yön yli.
Koristele.
(huom. jos käytät koristeena suklaakarkkeja tms, kuten kuvassa, tämä resepti on makeudeltaan hyvä.
Jos et koristele makeisilla, niin lisää taikinaan n.1dl sokeria).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti