sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Laiskan naisen cookie popsit

Oikeasti nämä ovat maapähkinäpalluroita. Mutta jos olisin lisännyt tikun pallon päähän, näistä tulisi niin trendikkäitä cookiepopseja.
Tikulla tai ei, niin tälle tytsylle maistui.. maun olisi hyvä antaa tekeentyä jääkaapissa pari päivää ennen tarjoilua.
Minä söin tietenkin taikinaa jo vadista, mutta huomasin unohtaneeni jääkaappiin muutaman popsin ja muutamaa päivää myöhemmin, tätä erhettä korjatessani, tajusin niiden maistuvan vieläkin paremmilta. (onko tämä mahdollista? -nimittäin mielestäni maapähkinävoi on ollut tähän reseptiin saakka parhaimmillaan suoraan purkista otettuna...)


Näistä popseista saa gluteenittomia helposti käyttämällä gluteenittomia keksejä :)
 
150g suklaakeksiä (olin laiska, ostin valmiita kaupasta...)
4rkl maapähkinävoita (etenkin se Nutella -merkkinen kutkuttaa mun makuhermoja!)
100g hyvää suklaata
vettä sopivasti
 
Laita keksit ja maapähkinävoi tehosekoittimeen, näin massasta tulee tasaisinta.
Lisää tilkka vettä, jos (kun) tuntuu liian sakealta taikinalta.
Pyörittele käsin palloja leivinpaperin päälle ja nosta jääkaappiin kovettumaan tunnin ajaksi.

Sulata suklaa ja pyörittele pallot siinä (käytin coctailtikkua apuna).
Nosta jääkaappiin kovettumaan. Koristele halutessasi nonparelleilla tms..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti