tiistai 24. joulukuuta 2013

I-HA-NA viski -hyydykekakku (gluteeniton)


175g Gluteenittomia kaurakeksejä
75g sulatettua voita
3 liivatetta
2,5dl kermaa
200g philadelphia (maustamaton) tuorejuustoa
1dl sokeria
muutama tippa vanilja-aromia
0,5dl vahvaa kahvia
4rkl hyvää viskiä
 
koristeeksi suklaarusinoita tms..
 
Sekoita monitoimikoneessa sula voi ja keksi tasaiseksi keksimuruksi ja painele tarjoilulautasen pohjaan (irtopohjavuoan sisään). Nosta jääkaappiin kovettumaan.
Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan (väh. 5minuutiksi).
Vatkaa kerma, lisää sokeri ja vanilja-aromi.
Sekoita joukkoon tuorejuusto ja mausta viskillä.
Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan kahvitilkkaan, kaada ohuena norona kerma-tuorejuustoseokseen vatkaten samalla.
Kaada seos keksipohjan päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään seuraavaan päivään.
 
Koristele, nauti kahvin kera!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti