n.60 kpl
200 g voita |
1 1/2 dl sokeria |
1 kpl muna |
5 dl vehnäjauhoja |
1 tl leivinjauhetta |
Pinnalle |
1 tl kanelia |
1 dl sokeria |
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna voimakkaasti vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Nosta taikina jääkaappiin viilentymään ainakin puoleksi tunniksi.
Leivo taikinasta pitkiä sormen paksuisia tankoja. Leikkaa tangoista noin 10 cm:n paloja.
Sekoita kaneli ja sokeri lautasella. Kierittele taikinatangot sokerissa, käännä S-muotoon ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista kaneliässiä 175-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes ässät saavat hieman väriä pintaansa.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Nosta taikina jääkaappiin viilentymään ainakin puoleksi tunniksi.
Leivo taikinasta pitkiä sormen paksuisia tankoja. Leikkaa tangoista noin 10 cm:n paloja.
Sekoita kaneli ja sokeri lautasella. Kierittele taikinatangot sokerissa, käännä S-muotoon ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista kaneliässiä 175-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes ässät saavat hieman väriä pintaansa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti