Leivotaan -lehti on ilmestynyt vajaa kuukausi sitten ja nyt jo kolmatta kertaa näitä tarjolla.
Kertoo siis jotain reseptistä.. *nams*
Tällä kertaa täytteenä suklaata, jossa konjakkia joukossa. (alla ohje voikreemitäytteestä, joka on myös suussa sulavaa.....)
Noin 15 valmista keksiä:
300g huoneenlämpöistä voita
1½dl tomusokeria
3rkl vaniljasokeria
3½dl vehnäjauhoja
3dl perunajauhoja
Voikreemitäyte
75g huoneenlämpöistä voita
1½dl tomusokeria
1 kananmunan keltuainen
1tl vaniljasokeria
1rkl kaakaojauhetta
Sekoita voi ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää vaniljasokeri ja jauhot.
Sekoita massasta tasainen.
Pursota uunipellille leivinpaperin päälle taikinasta kauniita "kökköjä". Kauneimpia tulee, jos jaksat virittää tyllan pursotuspussiin.
Paista ruusuja 175 asteessa noin 15-20min. Anna jäähtyä.
Sekoita voikreemin ainekset tasaiseksi massaksi.
Levitä kreemi kahden sulaneen keksin väliin ja laita jääkaappiin hyytymään / kovettumaan.
NamNam !!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti