Eikä yhtään hullumpi:
Pohja
1 dl perunahiutaleita (gluteenittomia)
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
1 dl kylmää vettä
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia ennen täytteiden lisäämistä.
1 dl perunahiutaleita (gluteenittomia)
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
1 dl kylmää vettä
Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia ennen täytteiden lisäämistä.
Täytteenä juustoraasteen lisäksi käytin kinkkusuikaletta, tomaattia, sipulia ja fetaa.
Täyttämisen jälkeen pidä piirakkaa uunissa vielä 30min.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti