lauantai 24. maaliskuuta 2012

Gluteeniton piirakkapohja

Eikä yhtään hullumpi:


Pohja
1 dl perunahiutaleita (gluteenittomia)
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
1 dl kylmää vettä

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija 27 cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia ennen täytteiden lisäämistä.

Täytteenä juustoraasteen lisäksi käytin kinkkusuikaletta, tomaattia, sipulia ja fetaa.
Täyttämisen jälkeen pidä piirakkaa uunissa vielä 30min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti