Imartelevaa kuvaa en saanut. En vain saanut.
Onneksi ei vaikuttanut makuun :P Tää oli hyvää, oikeasti.
Lupaan tehdä uudelleen.
Pohja:
250 g gluteenittomia suklaahippukeksejä75 g voita, huoneenlämpöisenä
Täyte:
400 g tuorejuustoa (Philadelphia)200 g (yksi prk) ranskankermaa
½ dl vahvaa, haaleaa kahvia
100 g tummaa suklaata
100 g vadelman makuista tummaa suklaata
2 kananmunaa
¾ dl sokeria
200 g pakastevadelmia
½-1 tl sokeria
Tee näin:
Vuoraa irrotettavalla reunalla varustetun kakkuvuoan pohja (22-24 cm) leivinpaperilla.
Voitele vuoan reunat.
Murskaa keksit muruiksi esim. tehosekoittimella.
Lisää voi ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Painele keksimassa vuoan pohjalle ja reilusti reunoille.
Aseta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistat täytteen.
Täyte:
Sekoita
keskenään tuorejuusto ja ranskankerma.
Lisää seokseen
kahvi, vähän kerrallaan.Pilko suklaa pienemmiksi paloiksi ja sulata varovasti mikrossa tai vesihauteessa.
Sekoita suklaasula tuorejuustoseokseen.
Vatkaa kevyesti kananmunat sokerin kanssa ja lisää vähän kerrallaan täyteseokseen.
Sekoita tasaiseksi ja kaada kakkuvuokaan.
Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
(kakku jää keskeltä löysäksi, mutta jähmettyy jääkaapissa)
Anna jäähtyä, peitä muovikelmulla ja siirrä yön yli jääkaappiin.
Kiehauta vadelmat ja purista siivilän läpi.
Kaada sose takaisin kattilaan ja kiehauta varoen.
Lisää sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan.
Tarjoile juustokakku vadelmamelban kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti