sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Suolaiset HerkkuMuffinssit

Näitä on tehty jo tuhottoman monta kertaa. Jääkaapista löytyy milloin mitäkin eräpäivän saavuttavaa säilykepurkkia ja purnukkaa, jotka näihin muffinsseihin saa hukattua. Tässä omaan makuhermoon muokattava perusohje, joka on kopioitu aikoinaan jostain netin syövereistä:


Taikina
100g voita
2½dl vehnäjauhoja
3rkl kermaa
1dl juustoraastetta
Täyte
100g kinkkua
3dl juustoraastetta
fetakuutoita
paprikakuutioita
mustapippuria
tomaattiviipaleita
2 kananmunaa
2dl kermaa
Nypi voi ja jauhot yhteen, lisää juustoraaste ja kerma. Vaivaa taikinaksi. Jaa taikina 12 osaan ja painele muffinssipellin syvennyksiin. Paista pohjia 225 asteessa 10-15 minuuttia, niin että taikina saa hieman väriä.
Sekoita täytteen kinkkusuikaleet, juustoraaste, fetakuutiot, paprikapalat sekä mausteet yhteen. Nostele täytettä muffinssipellin taikinakuppeihin. Sekoita kananmunat ja kerma keskenään ja kaada kinkkutäytteen päälle. Laita vielä jokaisen piiraan päälle tomaattiviipale ja paista 225 asteessa vielä 15 minuuttia.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti