150 g sunnuntai maidotonta margariinia
1,25 dl sokeria
1 banaani
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl kanelia
0,5 dl kuumaa vettä
Sekoita pehmeä margariini ja sokeri esim. puuhaarukalla keskenään.
1,25 dl sokeria
1 banaani
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl kanelia
0,5 dl kuumaa vettä
Sekoita pehmeä margariini ja sokeri esim. puuhaarukalla keskenään.
Soseuta
banaani haarukalla ja lisää seokseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää
veden kanssa vuorotellen taikinaan.
Voitele halk. 20 cm:n vuoka ja kaada taikina
siihen. Tasoita pinta.
Paista kakku 175 asteessa 30-40 min, tai niin kauan
kunnes tikkuun ei jää kypsyyttä kokeillessa taikinaa. (kakku jää hiukan
tahmeaksi, vaikka onkin kypsä!) Anna levätä vuoassa hetken ennen kumoamista.
Ohjeessa pyydetään kuorruttamaan sokerikuorrutteella ja nonparelleilla. Itse viipaloin banaania koristeeksi valmiisiin paloihin ja päälle toki parasta siirappia ever:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti