sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Munaton ja maidoton Banaanikakku

 

150 g sunnuntai maidotonta margariinia
1,25 dl sokeria
1 banaani
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl kanelia
0,5 dl kuumaa vettä

Sekoita pehmeä margariini ja sokeri esim. puuhaarukalla keskenään.
Soseuta banaani haarukalla ja lisää seokseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää veden kanssa vuorotellen taikinaan.
Voitele halk. 20 cm:n vuoka ja kaada taikina siihen. Tasoita pinta.
Paista kakku 175 asteessa 30-40 min, tai niin kauan kunnes tikkuun ei jää kypsyyttä kokeillessa taikinaa. (kakku jää hiukan tahmeaksi, vaikka onkin kypsä!) Anna levätä vuoassa hetken ennen kumoamista.

Ohjeessa pyydetään kuorruttamaan sokerikuorrutteella ja nonparelleilla. Itse viipaloin banaania koristeeksi valmiisiin paloihin ja päälle toki parasta siirappia ever:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti