Kokeilussa kakku, joka ei varmasti jätä kylmäksi. Rakastuin <3
Pohja:
150-200g gluteenittomia keksejä
70g voita/margariinia
Täyte:
2 dl Flora Vispiä
400g maustamatonta Philadephiaa
1 prk Valion vanilja makurahkaa
2 dl Flora Vanillaa
n. 1 dl sokeria
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Pinta:
300g vadelmia
1dl vadelman makuista mehua
4 liivatelehteä
150-200g gluteenittomia keksejä
70g voita/margariinia
Täyte:
2 dl Flora Vispiä
400g maustamatonta Philadephiaa
1 prk Valion vanilja makurahkaa
2 dl Flora Vanillaa
n. 1 dl sokeria
5 liivatelehteä
tilkka vettä
Pinta:
300g vadelmia
1dl vadelman makuista mehua
4 liivatelehteä
Murskaa pohjan keksit ja sekoita voisula joukkoon.
Taputtele seos tarjoiluastian pohjalle irtopohjavuoan sisään ja siirrä jääkaappiin kovettumaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa Flora Vanilla ja Flora vispi eri kulhoissaan vaahdoiksi. Yhdistä vaahdot.
Notkista kulhossa tuorejuusto, sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Yhdistä seos vaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.
Lämmitä tilkka vettä mikrossa ja sekoita liivatteet siihen. Lisää liivateseos täytteeseen hyvin sekoittaen.
Kaada täyte keksimurujen päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
Kun pinta on hyvin hyytynyt, tee vadelmaseos päälle näin:
Kuumenna jäisiä vadelmia hetki kattilassa, sekoita joukkoon vadelmamehu (vadelmamehun voi jättää poiskin, tai jos käytät tuoreita vadelmia, lisää mehun määrää).
Laita liivatelehdet likoamaan 5 minuutiksi ja sekoita kuumaan vadelmaseokseen.
Anna hetki jäähtyä ja kaada seos kakun päälle tasaiseksi kerrokseksi.
Jätä jääkaappiin hyytymään vielä muutamaksi tunniksi.
Ota iso kuppi kahvia ja hyviä ystäviä. Nauti parhaista nauruista ja ihanasta kaffehetkestä ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti