n.
300g gluteenittomia suklaakeksejä
50g voita
1. Murskaa suklaakeksit ja sekoita keksin murujen sekaan sula voi. Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle.
50g voita
1. Murskaa suklaakeksit ja sekoita keksin murujen sekaan sula voi. Painele keksi-voiseos irtopohjavuoan pohjalle.
(vinkki: teen yleensä hyydykekakut suoraan tarjoiluastialle, näin ei tarvi irroitella irtopohjavuoan pohjaa, vaan pelkät reunat)
Suklaamousse:
1prk Flora vispi
4kpl liivatelehtiä
tilkkavettä
Gluteenittomia suklaakeksejä 5kpl
2 rkl maitoa
1 Fazerin sininen suklaalevy
tomusokeria tarpeen mukaan
1. Vaahdota flora vispi.
2. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
3. Sulata suklaa vesihauteessa.
4. Murustele keksit kulhon pohjalle ja lisää keksien päälle maito, sekoita muutaman kerran huolettomasti, tarkoitus ei ole tehdä tahnaa.
5. Lisää keksimaidon sekaan sulatettu suklaa ja viimeiseksi vaahdotettu flora vispi.
6. Jos täyte tarvitsee mielestäsi tomusokeria, lisää makusi mukaan.
7. Sulata tilkassa vettä pehmenneet ja vedestä puristetut liivatelehdet. Ja kaada täytteen joukkoon ohuena norona.
8. Sekoita hyvin ja kaada keksipohjan päälle.
Suklaamousse:
1prk Flora vispi
4kpl liivatelehtiä
tilkkavettä
Gluteenittomia suklaakeksejä 5kpl
2 rkl maitoa
1 Fazerin sininen suklaalevy
tomusokeria tarpeen mukaan
1. Vaahdota flora vispi.
2. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
3. Sulata suklaa vesihauteessa.
4. Murustele keksit kulhon pohjalle ja lisää keksien päälle maito, sekoita muutaman kerran huolettomasti, tarkoitus ei ole tehdä tahnaa.
5. Lisää keksimaidon sekaan sulatettu suklaa ja viimeiseksi vaahdotettu flora vispi.
6. Jos täyte tarvitsee mielestäsi tomusokeria, lisää makusi mukaan.
7. Sulata tilkassa vettä pehmenneet ja vedestä puristetut liivatelehdet. Ja kaada täytteen joukkoon ohuena norona.
8. Sekoita hyvin ja kaada keksipohjan päälle.
Mangomousse:
1prk
Flora Vanilla
2 Bona mangososetta
5 liivatelehteä
tilkka vettä
1. Pehmennä
liivatelehdet kylmässä vedessä.
2. Vaahdota
vaniljakastike.
3. LIsää
vaniljavaahdon sekaan mangososeet.
4. Sulata
liivatelehdet pienessä tilkassa vettä, ja kaada täytteen joukkoon ohuena
norona.
5. Sekoita hyvin
ja kaada päälimmäiseksi vuokaan.
6. Anna kakku
hyytyy jääkaapissa mieluiten yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti