Piti tehdä gluteeniton kakku, mutta tämä tampio ei tajunnut Geishasuklaan sisältävän vehnäjauhoja :(
Onneksi ystävälläni sairaus ei ole pahin mahdollinen, joten pystyi palasen maistamaan... HÖH!
Pohja
200 g esim. pirkka gluteenitonta suklaapiparia
75 g voita
Täyte
5 dl flora vispiä
400 g tuorejuustoa
2 pientä levyä geishasuklaata
70 g maitosuklaata
5 liivatetta
½ dl sitruunamehua
(1 tl vaniljasokeria)
Geisha -patukan tapaan... maku jäi aavistuksen hailakaksi, teen takuulla uudelleenkin, mutta ensi kerralla lisään joukkoon hasselpähkinää, tai pähkinäsuklaata.
Koostumus täydellinen!
Muheat vadelmat kruunaa tämän kakun! Mielenkiinnosta olisin voinut palan maistaa ;)
VastaaPoista