Sain rakkaan ystäväni viikonloppuna kylään! Teimme illan tullen yhdessätuumin ison lautasellisen näitä herkkuja
Tähän tapaan (tosin ilman valkosipulia, sillä toinen meistä vihaa sitä :) Valkosipulin silti ehdottomasti kaipaa seurakseen ensi kerralla! Ohje on ystäväni bongaama jostain netin syövereistä.
1 iso patonki
4 tomaattia
vettä
1/2-1 ruukkua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Voita
patonkia viipaleina (mielellään jo hieman kuivahtanutta)
1-2 valkosipulinkynttä kuorittuina
Kalttaa tomaatit, eli vedä pintaan ristikkäisviilto.
Kiehauta vettä kattilassa ja kasta tomaatit veteen, kunnes kuori alkaa irrota.
Kuori tomaatit ja leikkaa ne lohkoiksi.
Poista siemenet ja kuutioi tomaatit.
Silppua tomaattikuutioiden joukkoon basilika. Sekoita joukkoon oliiviöljy.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna voi pannulla.
Paista patonkiviipaleet rapeaksi molemmin puolin.
Hiero valkosipulia leipien pintaan.
Jaa päälle tomaattiseosta.
vettä
1/2-1 ruukkua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
Voita
patonkia viipaleina (mielellään jo hieman kuivahtanutta)
1-2 valkosipulinkynttä kuorittuina
Kalttaa tomaatit, eli vedä pintaan ristikkäisviilto.
Kiehauta vettä kattilassa ja kasta tomaatit veteen, kunnes kuori alkaa irrota.
Kuori tomaatit ja leikkaa ne lohkoiksi.
Poista siemenet ja kuutioi tomaatit.
Silppua tomaattikuutioiden joukkoon basilika. Sekoita joukkoon oliiviöljy.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna voi pannulla.
Paista patonkiviipaleet rapeaksi molemmin puolin.
Hiero valkosipulia leipien pintaan.
Jaa päälle tomaattiseosta.
Nämä olivat ihania, potkua kaipas, sulle valkosipulii ja mulle vaikkapa chiliä ;)) MUTTA SEURA mitä PARHAINTA <3
VastaaPoista