Suussa sulavaa... löysin sattumalta Hellapoliisin arkistoista Omar-palojen ohjeen ja eilen appivanhempien kanssa tätä herkuteltiin. Vähän, kuin mokkapalat, muttei sinnepäinkään :)
Kopioin ohjeen tähän itselleni muistiin:
4 munaa
3 dl sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl kaakaojauhetta
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
3 dl sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl kaakaojauhetta
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
Kuorrute:
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g Omar-suklaata
1/2 dl maitoa tai kermaa
Koristeeksi:
Omar-karkkeja
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi sulatettu margariini ja maito.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sulata paloiteltu suklaa.
100 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g Omar-suklaata
1/2 dl maitoa tai kermaa
Koristeeksi:
Omar-karkkeja
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi sulatettu margariini ja maito.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Sulata paloiteltu suklaa.
Sekoita suklaa tuorejuuston joukkoon, ohenna maidolla.
Levitä seos kypsän torttulevyn pintaan.
Koristele paloitelluilla Omar-karamelleilla ja leikkaa paloiksi jäähtyneenä.
Levitä seos kypsän torttulevyn pintaan.
Koristele paloitelluilla Omar-karamelleilla ja leikkaa paloiksi jäähtyneenä.
Nauti hyvässä seurassa ja ison kahvimukillisen kera!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti