ja loput taasen marenkikiehkuroilla. On ne vaan niin hyviä :P
Tässä ohje:
12 kpl isoja, 24 kpl pienempiä
1 levy Maraboun Minttukrokantti-maitosuklaata (minulla meni 1,5 levyä)
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja (korvasin desin grahamjauhoilla)
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl kermaa
(Täytteeseen lisäksi sulatettua maitosuklaata, luraus kermaa ja tomusokeria. Sitten vain sekoitetaan tasaiseksi massaksi ja lusikoidaan päälle.
Pinnalla on toffeekarkki lastuja)
Taikina:
Leikkaa puolet suklaamäärästä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti