sunnuntai 19. helmikuuta 2012

SuklaaFondue

Anopin ja appiukon tullessa iltakyläilylle testattiin uutta fonduepataa, *NAMS*
Kuvia piti napsia enemmänkin, mutta ilta mennä hulahti käsistä ja ennekuin huomasinkaan, kipot tyhjentyneet ja fondueliemi mennyt parempiin suihin..
Dippailtiin banaania, kiiviä, vaahtokarkkia, päärynää ja tietty.. mansikoita :P
Tästä annoksesta olisi hyvin riittänyt 6:lle, koska loppuvaiheessa ei tehnyt yhtään mieli enää suklaata, mutta pakko oli syödä. Hyi, kun vieläkin tekee pahaa. (en tiennytkään, että suklaata voi syödä liikaa?)

Liemen teimme näin:
1 fazerin sininen levy 200g
1½dl kermaa
loraus konjakkia (ja ehkäpä toinenkin..)

Suklaa sulatetaan vesihauteessa, lisätään kerma ja konjakki ja sekoitetaan tasaiseksi. Annetaan hyytyä hetki (me maltoimme 20min) ja sitten dippailemaan.
Tulta emme tarvinneet padan alle laisinkaan, kerma piti suklaan tarpeeksi notkeana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti